Index / Hírek / Újra lehet síelni a Zemplén Kalandparkban

Újra lehet síelni a Zemplén Kalandparkban

A hétvégén végre megérkezett a hó a téli sportok szerelmeseinek nagy örömére. A Zemplén Kalandparkot is hó borította erre a hétvégére. A korábbi napok hóágyúzásának köszönhetően az egyes pálya már síelhető állapotban van, ezt a síelni vágyók használták már a hétvégén. A kettes pálya várhatóan a hét közepén szintén kész. A Kalandpark dolgozói ezen a hétvégén is dolgoztak, éjjel is, hogy még a hét vége előtt megnyithassák a sípályákat a nagyközönség előtt.

Ajánljuk

Energetikai beruházás valósul meg a Városi Sportcsarnokban

A pályázati forrásnak köszönthetően háromszáz millió forintot nyert Sátoraljaújhely Város Önkormányzata a Városi Sportcsarnok energetikai …

3 hozzászólás

 1. Ripcse Gusztáv

  Tisztelt szerkeztöség!
  RIPCSE Gusztávnak hivnak ,Sátoraljaujhelyen születtem és sok ideig itt éltem, és az élet ugy hozta hogy csak interneten keresztül kapok inormáciot a városrol. Tisztelettel kérem Önöket, hogy ha van rá mod ugy a továbbiakban osszák meg velem is a városrol szolo képeket hireket és ami Zemplénröl fellelhetö.elöre is köszönöm. Tisztelettel Ripcse Gusztáv.

  • Tisztelt Gusztáv!

   Figyelje továbbra is a Zemplén TV honlapját vagy iratkozzon fel a you tube csatornánkra vagy látogasson el a satoraljaujhely.hu-ra.

   üdv.
   zemplentv.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük