Index / Hírek / Megkezdte hálózatépítő kampányát a Párbeszéd Magyarországért Párt

Megkezdte hálózatépítő kampányát a Párbeszéd Magyarországért Párt

A zempléni térségben is megkezdte hálózatépítő kampányát a Párbeszéd Magyarországért Párt. A szervezet társelnöke Jávor Benedek mutatta be a terület aktivistáját Bihi Miklóst, aki a választásokig segíti a pártot. A vizsolyi polgármester feladata, hogy megtalálja a párt kerületi önkormányzati képviselőjét, és támogatókat szerezzen a szervezetnek. Az új párt zempléni bemutatkozó sajtótájékoztatóján kiderült, a Párbeszéd Magyarországért szeretne minél több emberhez eljutni nyár közepéig, amikor már az országos választási listát szeretnék összeállítani.

Ajánljuk

Bodnár Zsuzsanna nyerte a Sátoraljaújhely polgármesterének húsvéti fotópályázatát

Bodnár Zsuzsanna nyerte azt a fotópályázatot, melyet Sátoraljaújhely polgármestere hirdetett a húsvét előtt. A „Terülj, …

2 hozzászólás

  1. Somosi Zsofia

    Sziasztok!
    kb. 10 és 3 napja egy ujabb jelentkezést küldtem -adminisztrativ és (szerény)anyagi hozzájárulásra , és egy történetet a 8. kerületi szimpatizáns fidesz lista gyűjtésről- rezsi csökkentésre aláíró lista név, lakcim, emelet, lakás – választ máig nem kaptam- kezd előttem hiteltelenné válni a szinitársulat.

  2. Somosi.Zsofia

    enyhén szólva – megnehezített a jelentkezés 5 menet – nem erőszakolom az aktívista segítséget- angol nyelvű válasz jó kis korlát – amit a korosztályom többsége nem tud átugorni.
    Akartok valamit csinálni, vagy csak megélhetési politikusként tépitek a szájatokat??? :Zsó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük