Index / Hírek / Megbénult a Keleti pályaudvar

Megbénult a Keleti pályaudvar

Műszaki probléma miatt ideiglenesen szünetel a vonatforgalom a Keleti pályaudvaron, késések várhatók – közölte a Mávinform vasárnap reggel az MTI-vel.
A közlemény szerint a pályaudvaron egy biztosítóberendezési helyiségben ismeretlen okból füstölni kezdtek a kábelek nyolc óra után.

A MÁV szakemberei megkezdték a biztosítóberendezés javítását, azt várhatóan délelőtt befejezik.

A Keleti pályaudvart érintő vasútvonalakon, a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs, a Budapest-Hatvan-Miskolc-Nyíregyháza, a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba és a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon 20-80 perces késések alakultak ki.

20151129keleti-palyaudvar4
Forrás: MTI/Sóki Tamás

Több BKV-járaton elfogadják a vonatjegyeket

A Keleti pályaudvar forgalmának újraindulásáig több BKV-járaton is elfogadják a vasúti menetjegyeket, bérleteket – közölte a Mávinform vasárnap délelőtt az MTI-vel.

A MÁV-START félóránként pótlóbuszokat közlekedtet a Keleti pályaudvar – Kőbánya-felső – Rákos állomás között.

A BKK a vasúti menetjegyeket és bérleteket elfogadja a Keleti pályaudvar és Kelenföld között az M4-es metrón, valamint Rákos – Kőbánya-felső és Keleti pályaudvar között a BKV járatain, továbbá a Keleti és Nyugati pályaudvar között a 73-as trolibuszon – írták.

Ajánljuk

Idén is főzőversennyel zárta a tanévet a Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium

A sátoraljaújhelyi Szent István Katolikus Technikum és Gimnáziumban hagyományosan a tanév utolsó napján egy főzőversenyt …