Index / Hírek / Ikervárosi program: folyatatódik a jegyár akció Sárospatakon és Sátoraljaújhelyen

Ikervárosi program: folyatatódik a jegyár akció Sárospatakon és Sátoraljaújhelyen

Megállapodást kötött Sárospatak és Sátoraljaújhely polgármestere, hogy a karácsonyi időszakban a Végardó Fürdőben és Zemplén Kalandparkban meghirdetett kedvezményes jegyár akciót kiterjesztik a teljes évre. Ez azt jelenti, hogy a lakcímkártyájuk felmutatásával a sátoraljaújhelyiek a fürdőjegy árából, a sárospatakiak pedig a kalandpark szolgáltatásaiból kapják meg a 20% kedvezményt. A két polgármester azt szeretné, ha az önkormányzat idegenforgalmi attrakciói mellett más turisztikai szolgáltatók is élnének hasonló kedvezményekkel az itt élő lakosság javára.
Sikeres volt a Sátoraljaújhely-Sárospatak közti Ikerváros Program téli jegyár akciója, hangzott el azon a tájékoztatón, amit a két település polgármesterei tartottak a megállapodás megszületését követően. Az önkormányzatok folytatják a tavaly megkezdett kölcsönös kedvezmények biztosítását a hozzájuk tartozó turisztikai szolgáltatások esetében. Aros János hangsúlyozta, mivel mindkét városban sokan használták ki az ünnepek alatt a lehetőséget, így nem volt kérdés, hogy egész évre kiterjesszék a kedvezményrendszert.

Ajánljuk

Városi egyéni sakkversenyre várták a nevezőket

A városi egyéni sakkverseny sátoraljaújhelyi fordulójának keretében a Sátoraljaújhelyi Diák Sport Bizottság 4 korcsoportban várta …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük