Index / Hírek / Hóhelyzet

Hóhelyzet

37-es út személyautókkal – kellő óvatosság mellett – járható, a Bodrogközben viszont folyamatosan újra képződnek a hóátfúvások, így meg kell fontolni az elindulást.
A Volán buszok még nem járnak, a tegnap este vonattal érkezők sem tudtak tudtak haza jutni – 18 fő. A Helyi Védelmi Bizottság a Móricz Kollégi.umban helyezte el őket és kaptak ellátást is. Még mindig ott vannak, várják, hogy elinduljon az autóbusz közlekedés.
Az áramellátás még nem mindenütt állt helyre a Bodrogközben. Jelenleg sincs áram Vajdácskán, Kenézlőn, Zalkodon, Vissen, Györgytarlón és Sárazsadányban.
Ezeken a településeken a polgármesterek felhívták a lakosság figyelmét a takarékos vízhasználatra, mert a szivattyúk árammal működnek.
Ezeket az információkat Barna Norbert tűzoltó parancsnoktól, a Sárospataki Járás Védelmi Bizottságának elnökhelyettesétől kaptuk 15-én 9 órakor, a Bizottság „főhadiszállásán” a sárospataki Polgármesteri Hivatal épületében, ahol ők éjszaka is ügyeletet tartottak.
Most éppen aggregátorok beállításáról telefonál a parancsnok, ugyanis az áramszünet pl. a Geo-Milk szarvasmarha telepének ellátásában is gondot okoz.

9.38: Makkoshotyka el van zárva a külvilágtól.

Aros János, Sárospatak város polgármestere elmondta, hogy a Kommunális Szervezet gépei hajnal óta dolgoznak, így a város főbb útjai járhatóak. Kéri a lakosságot a járdák takarítására.
sarospatak.hu

Ajánljuk

A Lavotta János Művészeti Iskola növendékeinek hangversenye Sátoraljaújhelyen

A Lavotta János Alapfokú Művészeti Iskola növendékei tartottak hangversenyt Sátoraljaújhelyen a Városháza dísztermében. Az esemény …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük