Index / Hírek / Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egyetlen egy méter villamosvezetékeket sem loptak el a helyreállítási munkák során a fémtolvajok

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egyetlen egy méter villamosvezetékeket sem loptak el a helyreállítási munkák során a fémtolvajok

A nehéz terepviszonyokon túl semmi sem hátráltatja a rendkívüli időjárás következtében megrongálódott villamoshálózat helyreállítását Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
A szélsőséges időjárási viszonyok miatt a napokban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 37 település maradt áramellátás nélkül, melyből jelenleg még három helyen végeznek helyreállítási munkálatokat az áramszolgáltató szakemberei.

Az egyik érintett ilyen településen, Tiszacsermelyben a rendőrség felkérésére polgárőrök is szolgálatot teljesítettek, akik 2013. március 16-án az esti órákban gyanús mozgásra lettek figyelmesek. A polgárőrök megjelenésére a személyek elmenekültek, akik 60 méter összekészített, lelógó vezetéket hagytak hátra egy baltával egyetemben. Az elkövetés eszközeit a rendőrség lefoglalta, a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság az ügyben lopás kísérlete miatt indított eljárást.
A megyei rendőr-főkapitányság a helyreállítással érintett területeken, helyszíni váltással folyamatos szolgálatellátást biztosít a munkák zavartalansága érdekében. Az ÉMÁSZ Nyrt. továbbra is minden emberével és alvállalkozók bevonásával a hibák elhárításán dolgozik.
Frissítés (14.15 óra):
A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság az elkövetőket időközben felderítette és beazonosította. A három helyi lakos férfi előállítása, illetve elszámoltatása folyamatban van.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság – ÉMÁSZ Nyrt.

Ajánljuk

Egyre több kerékpáros és motoros vesz részt a közlekedésben

Egyre több kerékpáros és motoros vesz részt a közlekedésben, ezért arra hívja fel a figyelmet …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük