Index / Hírek / A Start munkaprogramban megtermelt zöldségeket használják fel a közétkeztetésben Sárospatakon

A Start munkaprogramban megtermelt zöldségeket használják fel a közétkeztetésben Sárospatakon

Több milliós megtakarítást sikerül elérnie az elmúlt éven a Sárospataki Közszolgáltatási Nonprofit Kft.-nek azzal, hogy nem kereskedőktől szerzi be a zöldségeket a közétkeztetéshez, hanem a Start munkaprogramban megtermelt termést használják fel. A városban több hektárnyi önkormányzati földterületen és egy új fóliasátorban is termelik a növényeket, palántákat. A Kommunális Szervezet által megtermelt zöldségek több ezer mázsányi mennyiséget jelentenek.

Ajánljuk

„Két város egy Zemplén” címmel tartott egyeztetést Sátoraljaújhely és Sárospatak

Számos olyan pont van, melyek kapcsán Sátoraljaújhely és Sárospatak együtt tud működni, legyen szó az …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük