Index / Hírek / A legerősebbek a legek megyéjében

A legerősebbek a legek megyéjében

A miskolci ITC székház ad otthont a hétvégén az első magyarországi  Szlovák-Magyar Fekvenyomó Kupának, amire számos erejét bizonyítani vágyó férfi és női sportoló érkezett. A versenyt  a fővédnök, dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg.

A sportág koronázatlan királya, Mészáros László mint versenyigazgató köszöntötte a résztvevőket, majd felkérte dr. Mengyi Rolandot beszéde megtartására.
A közgyűlés elnöke köszöntötte a versenyzőket a legek megyéjében, ahol a legvadregényesebb tájak, a  legfinomabb borok, a legszebb lányok, és a legerősebb emberek élnek. „Büszkék vagyunk és felnézünk rátok, de nem csak a fizikai nagyságotok miatt, hanem a teljesítményetek miatt is.” – utalt a rendíthetetlen edzőterembe járásra kora reggel, szakadó esőben, munka után, akkor is, ha tűrni kell, hogy fáj, és akkor is, ha a monotonitás unalmát kell legyőzni.

Dr. Mengyi Roland és Mészáros László
Dr. Mengyi Roland volt a fővédnöke a Szlovák-Magyar Fekvenyomó Kupa 1. magyarországi versenyének
„Felkészültek lesztek, amikor eljön az idő, mert el fog, talán pont ez az. A kitartás, erő katonái vagytok!” –bíztatta a versenyzőket dr. Mengyi Roland, majd búcsúzóul azt kívánta, hogy a kvalifikációt sikeresen teljesítő sportolók eredményesen képviseljék Magyarországot az Egerben megrendezésre kerülő világbajnokságon.
A megnyitót követően elkezdtek melegíteni a sportolók és kezdetét vette az erős emberek versenye.

Ajánljuk

Elkészültek a szavazólapok mintái: ülésezett a Sátoraljaújhelyi Helyi Választási Bizottság

A polgármesterjelöltek, az egyéni képviselőjelöltek valamint a nemzetiségi képviselőjelöltek adatait tartalmazó szavazólap mintáit ellenőrizték a …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük