Index / Hírek / Vadgazdálkodás és gasztronómia témakörében szerveztek konferenciát Mikóházán

Vadgazdálkodás és gasztronómia témakörében szerveztek konferenciát Mikóházán

„A zempléni vadgazdálkodás aktuális helyzete, – vadhús a konyhában” címmel szerveztek konferenciát Mikóházán. Az előadások és pódiumbeszélgetések a térség vadállományában drasztikus változásokat hozó sertéspestis és az elszaporodó farkas hatásairól és a vadgazdálkodás, jelenleg borúsnak tűnő jövőképéről szóló előadások után a gasztronómiáé volt a főszerep, ahol többek között egy orvos házaspár is megosztotta ismereteit a vadhúsok egészségre gyakorolt pozitív hatásait.

Ajánljuk

Az augusztus is a fesztiválokról szól majd Sátoraljahelyen

Három nagy fesztivál jegyében telik az idei nyár is Sátoraljaújhelyen. A nem rég véget ért …