Index / Hírek / PR-GOTV és Spíler TV a PR-TELECOM kínálatában

PR-GOTV és Spíler TV a PR-TELECOM kínálatában

Új szolgáltatással bővült a PR-TELECOM kínálata, ugyanis elstartolt a PR-GOTV. Hogy mi is ez  az új szolgáltatás, milyen eszközökön vehető igénybe, és hogy mi a helyzet az angol Premier League-gel, arról Ableda Tamással a PR-TELECOM Zrt. munkatársával beszélgettünk.

– Mit nyújt ez a új szolgáltatás?

– A PR GOTV online, a nap 24 órájában elérhető, népszerű TV csatornákat nyújt okostelefonon és táblagépen egyaránt, bárhol az országban.

– Hány csatorna lesz elérhető az induláskor?

– Az induláskor 23 népszerű TV csatornát kínálunk előfizetőinknek. A kínálatban népszerű szórakoztató, film és sorozat csatornák mellett megtalálható sport, ismeretterjesztő, rajzfilm és zenecsatornák is.

pr_gotv

– Csak PR-TELECOM előfizetők vehetik igénybe a GOTV-t?

– Igen. Az igénybevétel feltétele minimum Prémium és PR-Net 60 csomagok együttes megléte. Egy előfizetéshez maximum 3 különböző eszköz regisztrálható.

– Számítógépen, notebookon is nézhetők lesznek a TV csatornák?

– Induláskor Android és iOS rendszereket használó eszközön lesz elérhető a szolgáltatás, tehát számítógépen nem.

fb_spiler_izaura_hird

– Nagy port kavart a focirajongók körében, hogy a Premier League-t közvetítő Spíler TV csak egy-két szolgáltató kínálatában érhető el, mi a helyzet a PR-TELECOMNÁL?

– Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a PR-TELECOM kínálatában 2016. szeptember 1-től már elérhető a Spíler TV (az összes digitális alapcsomagunkban kódolatlanul) valamint a Spíler TV HD is a Sport HD és HD+ programcsomagokban.

– A sorozatkedvelőkre is gondoltatok, hisz egy új tematikus csatorna is elérhető PR-TELECOM-nál.

– Így van, a Spíler TV-vel egy időben, szeptember 1-től a sokak által várt Izaura TV is elérhetővé vált, szintén minden digitális alapcsomagunkban, kódolatlanul.

Eseménydúsan indul az ősz a PR-TELECOM-nál, hisz PR GOTV-nek köszönhetően kedvenc csatornáinkat bárhová magunkkal vihetjük és az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság góljairól sem maradunk le.

Koncz Viktor/zemplentv.hu

Ajánljuk

Időskorúakat tanítanak internethasználatra középiskolások a Sátoraljaújhelyi Városi Könyvtárban

A „Netrevalók” elnevezésű program a generációk közötti személyes kapcsolatra épít. Ennek keretében a fővárosiak mellett …