Index / Hírek / Közbiztonsági értekezletet tartottak a Városházán

Közbiztonsági értekezletet tartottak a Városházán

Az intézmények, rendvédelmi szervek, hivatalok vezetői hívta megbeszélésre illetve kért tőlük segítséget a város közbiztonságának javítása érdekében Sátoraljaújhely polgármestere. A városvezető szerint ugyanis nem elég, hogy beruházások segítségével folyamatosan fejlődjön a város, de figyelmet kell arra is fordítani, hogy rend, tisztaság és fegyelem legyen a város valamennyi területén.

Oktatási intézmények és rendvédelmi szervek képviselőit, védőnőket és más olyan szervezetek, intézmények, hivatalok vezetői hívta megbeszélésre Sátoraljaújhely polgármestere, akik elsőként szembesülhetnek a városban felmerülő problémákkal, és akik hozzájárulhatnak a település közbiztonságának javításához. A településvezető szerint ugyanis nem elég, hogy Sátoraljaújhely folyamatosan fejlődik, újabb és újabb beruházások valósulnak meg, arra is törekedni kell, hogy rendezett képet mutasson valamennyi városrész illetve törvénytisztelő polgárok lakják a települést

Szamosvölgyi Péter polgármester, Sátoraljaújhely

A város polgármestere hozzátette, igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy Sátoraljaújhelyben mindenki jól érezze magát, legyen az a város lakosa, vagy turistaként idelátogató vendég.

Szamosvölgyi Péter polgármester, Sátoraljaújhely

Cél az, hogy évről-évre érezhető legyen a javulás Sátoraljaújhelyben a közbiztonság tekintetében, de ehhez szükség van arra is, hogy közbiztonsági háló ne szakadjon ki és mindenki a feladatkörének megfelelően foglalkozzon a problémák megoldásával.

Ajánljuk

Teherautókat, buszokat ellenőriztek a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársai

Teherautókat, buszokat ellenőriztek a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársai. Egy országos akció keretében, így Sátoraljaújhelyen is, több …