Index / Hírek / „Házhoz megyünk!” – országos rendőrségi vagyonvédelmi projekt indult

„Házhoz megyünk!” – országos rendőrségi vagyonvédelmi projekt indult

A Rendőrség „Házhoz megyünk!” elnevezéssel országos megelőző-vagyonvédelmi projektet indított.

A projekt célja a vagyonbiztonság növelése érdekében olyan közös tájékoztató kampány indítása, amely hiteles forrásból, szakértőktől származó információk közreadásával segíti a lakosságot a veszélyhelyzetek elkerülése, valamint a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában, továbbá növelni hivatott az állampolgárok önvédelmi képességét.

A segítő jellegű tájékoztató átadása és ezzel egyidejűleg az állampolgárok közvetlen elérése érdekében információs pont került felállításra, melynek helyszíne a 3950 Sárospatak, Eötvös út 15. szám alatt található Hegyi Supermarket (For You 2 Kft.).

Az információs pont nyitvatartási ideje az alább megjelölt napokon 14.00-16.00 óráig:

  • szeptember 8-9. (csütörtök-péntek),
  • október 13-14. (csütörtök-péntek),
  • november 10-11. (csütörtök-péntek),
  • december 8-9. (csütörtök-péntek).

A projekt első napján (szeptember 8-án) a Bike-safe program keretében lehetőség nyílik arra, hogy kerékpárunkat egy a rendőrség számára is hozzáférhető biztonságos adatbázisban díjmentesen regisztráljuk.

A bűncselekmények megelőzése, illetve az áldozattá válás elkerülése érdekében a tájékoztató jellegű információk átadására, valamint a bűncselekmények megakadályozására hivatott védekezést elősegítő eszközök bemutatására szeretettel várunk minden érdeklődő állampolgárt!

 

Sárospataki Rendőrkapitányság

Ajánljuk

Időskorúakat tanítanak internethasználatra középiskolások a Sátoraljaújhelyi Városi Könyvtárban

A „Netrevalók” elnevezésű program a generációk közötti személyes kapcsolatra épít. Ennek keretében a fővárosiak mellett …