Index / Hírek / Hagyományos vagy modern menüt készítsünk húsvétra?

Hagyományos vagy modern menüt készítsünk húsvétra?

Sonka, tojás, cékla, édes túró klasszikus húsvéti ételek, amelyeket a legtöbb háziasszony hagyományos módon készít el. A szakácsok szerint a megszokott ízek kedvelői is bátran kísérletezhetnek, hiszen az ünnepre vásárolt alapanyagokból sok marad meg a húsvét után. Ekkor pedig már valóban csak a háziasszonyok fantáziája szab határt, hogyan készítsenek friss, modern és ízletes ételt a hagyományos alapanyagokból.

Ajánljuk

Az „Év oktatója” címben részesült Altenberger Vera a Kossuth Lajos Gimnázium pedagógusa

A Szerencsi Szakképzési Centrum elismerésben részesítette a fenntartásában működő iskolákban, a 2023/2024-es tanévben kiemelkedő versenyeredményt …