A Bethlen Gábor Zrt. és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával a „Sport általi nevelést” továbbgondolva hozta létre Budapesten a Pandia Szabadidősport Egyesület a Gasztrosulit gyerekeknek. A főzőiskola lényege, hogy ételekbe rengeteg zöldség-gyümölcs kerüljön, a fiatalok mindenféle nyersanyaggal találkozzanak, merjenek megkóstolni új ízeket, ezáltal változatosabban és egészségesebben táplálkozzanak. A főzősuli a hétvégén Sátoraljaújhelybe költözött, melynek keretében a kis szakácsok egy igazi olasz menüsort készítettek el szakképzett szakács irányításával.
Ajánljuk
A fúvós hangszeren tanuló növendékek méretették meg magukat a Széptan AMI versenyén
A Széptan Alapfokú Művészeti Iskola ebben az esztendőben is versenyt hirdetett a fúvós hangszereken tanuló …