Index / Hírek / Faluház felújítás Széphalomban

Faluház felújítás Széphalomban

Sátoraljaújhely Város Önkormányzata „Önkormányzati tulajdonú épületek energetikai korszerűsítése Sátoraljaújhelyen és Széphalom településrészen” című pályázati programja 137, 8 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült. A forrás segítségével két újabb épület eshet át energetikai fejlesztésen és ez által megújulhat. A Széphalmi faluház illetve az egykori Hajnal Úti óvoda épülete. A pályázathoz kacsolódó kivitelezés a településrészen indult.

Pályázati támogatások segítségével az elmúlt két év során szépen újultak meg Sátoraljaújhely közintézményei. Oktatási intézmények, művelődési házak estek át energetikai korszerűsítésen. A fejlesztések csokrából azonban kimaradt akkor kimaradt néhány önkormányzati tulajdonú épület, éppen ezért használta ki a város vezetése az újabb pályázati kiírásokat, melyek lehetőséget teremtenek újabb épületek megújítására, közöttük Széphalom Kossuth kertben található többfunkciós épületének fejlesztésére.

Ajánljuk

Városi egyéni sakkversenyre várták a nevezőket

A városi egyéni sakkverseny sátoraljaújhelyi fordulójának keretében a Sátoraljaújhelyi Diák Sport Bizottság 4 korcsoportban várta …