Index / Hírek / „Bor és Gasztronómia” Nyári Egyetem

„Bor és Gasztronómia” Nyári Egyetem

„Bor és Gasztronómia” Nyári Egyetem címmel hirdetett egyhetes, 40 órás felnőttképzést az Eszterházy Károly Főiskola sárospataki helyszínen. A délelőtti elméleti órákat délutánonként a Nagy Zoltán chef vezette gyakorlati foglalkozások követik. Az ingyenes kurzus célja, hogy a gasztronómia iránt érdeklődő profi szakácsok, vendéglátósok, de akár az egyszerű háziasszonyok is újszerű megoldásokra leljenek a konyhában. A jó ételhez jó borra is szükség van, így főzés során a borok hatásáról, felhasználási lehetőségeiről is ismereteket szereznek a résztvevők.

Ajánljuk

„A verbunkos, mely segített magyarrá lenni” címmel tartott előadást Dombóvári János

A „Lavotta 260” emlékév jegyében tartott előadást „A verbunkos, mely segített magyarrá lenni” címmel Dombóvári …