Index / Hírek / Árpád utcai társasház projekt

Árpád utcai társasház projekt

A Sátoraljaújhely belvárosában, az Árpád utcában újonnan épülő társasházban már csak 3 megvásárolható lakás maradt. A lakás új építésű lesz, így 3 gyermek megléte vagy vállalása esetén a 10+10 millió forintos CSOK (családok otthonteremtési kedvezménye) teljes egészében felhasználható rá.
A CSOK mellett Sátoraljaújhely Város Önkormányzata 500.000.- Ft kamatmentes kölcsönt nyújt a lakást vásárlóknak, amennyiben a 12/2014.(VII.10.) önkormányzati rendeletben meghatározott feltéteknek megfelelnek.

Arpad_utca_belyegkep
Az új társasház terve megtalálható Sátoraljaújhely Város honlapján a CSOK menüben, és ugyaninnen letölthető a jelentkezés is a társasházra, az előzetes társadalmi igényfelmérés hirdetményből.
A társasház épületéről, szerkezetéről, az építkezéskor felhasználandó anyagokról, fűtésről, nyílászárókról további információ a ZRP Építőipari Kft ügyvezetőjétől, Novák Pannától kérhető a 20/569-7750 telefonszámon. 2016. május 4-én 16:15 –tól az érdeklődőknek egy tájékoztatót tart Novák Panna a Sátoraljaújhelyi Polgármesteri Hivatal kistanácskozójában, ahol a kérdésekre személyesen is válaszol a kivitelező.
Az önkormányzati kamatmentes támogatásról a további információk megtalálhatóak az önkormányzat honlapján a rendeletek menüben és tájékoztatás kérhető a következő telefonszámokon:
47/525-127 Dr. Fodor-Varga Mirjam
47/525-161 Kaibás László

Ajánljuk

XXI. alkalommal készültek vad-és halételek Széphalmon

XXI. alkalommal várták a csapatokat és érdeklődőket a Nemzetközi Vad- és Halételfőző versenyre Széphalomba. A …