Index / Hírek / Új vezetőség a Tokaj Kereskedőház Zrt. élén

Új vezetőség a Tokaj Kereskedőház Zrt. élén

Új vezetőség irányítja februártól a kizárólag állami tulajdonú Tokaj Kereskedőház Zrt.-t – közölte a cég kommunikációs partnere az MTI-vel hétfőn.

A tájékoztatás szerint február 1-jétől Goreczky Gergely eddigi vezérigazgatót Gaálné Király Enikő váltja a tisztségben, aki az elmúlt év szeptemberétől általános vezérigazgató-helyettesként dolgozott a társaságnál. Az eddigi vezérigazgató a Tokaj Borvidék Fejlesztési Tanácsának munkáját segíti tanácsadóként.

A társaság szőlészeti igazgatója Balassa István lett, az új vezetői pozíció létrehozásával a társaság a minőségi szőlőtermelés fontosságára kíván a korábbinál nagyobb hangsúlyt fektetni – fogalmaz az MTI-hez eljuttatott közlemény, amely arra is kitér, hogy a társaság pénzügyeinek közvetlen felügyeletét Sviatkó Gábor látja el, míg Majoros Lászlót a termelési folyamatok felügyeletével bízták meg.

A jelenleg mintegy 160 embert foglalkoztató Tokaj Kereskedőház vezetése a társaság működésének hatékonyságát a vállalati folyamatok optimalizálásával is javítani kívánja – olvasható a tájékoztatóban.

MTI

Ajánljuk

Marosvásárhelyi együttműködés is segíti a kulturális és oktatási kapcsolatok színesítését

Marosvásárhelyi együttműködés is segíti a kulturális és oktatási kapcsolatok színesítését. Sátoraljaújhely ugyanis több mint egy …