Index / Hírek / Passed A Dal döntőjében

Passed A Dal döntőjében

Wolf Kati, Ív és Gájer Bálint mellett a Passed jutott tovább A Dal február 28-i döntőjébe. A sárospataki kötődésű csapat a Mesmerize című dalával 43 pontot szerzett.

2015febr_passed
Passed

 

A zsűritől a szombati adásban a legmagasabb pontszámot, 44-et Wolf Kati előadásában a Ne engedj el! című dal kapta. Második helyen a Passed végzett 43 ponttal Mesmerise  című számával. 41-et kapott Ív Fire c. száma, a tévénézők szavazataival lett döntős Gájer Bálint és a That’s How It Goes című dalával.

Az M1 és a Duna World csatornán, valamint mediaklikk.hu/dal oldalon élőben közvetített második középdöntőben a négy zsűritag mellett az ötödik zsűritag a közönség volt. A nézők sms-ben vagy mobil applikáció segítségével szavazhattak a produkciók elhangzása alatti három percben 1-től 10 pontig. Ezeket összesítették, átlagolták és hozzáadták a négy zsűritag pontjaihoz, így lett meg a három továbbjutó. A negyedik továbbjutó a tévénézők szavazataival Gájer Bálint lett.

mno és adal2015.hu nyomán

Ajánljuk

Mihalikné Kemecsei Melinda kiállításának ad otthont a Sátoraljaújhelyi Városi Könyvtár

Mihalikné Kemecsei Melinda kiállításának ad otthont a Sátoraljaújhelyi Városi Könyvtár előtere. Az alkotó gyermekei felnőtté …