Index / Hírek / Három hónapon át tartó szakmai gyakorlaton vett részt egy sátoraljaújhelyi cukrász tanuló

Három hónapon át tartó szakmai gyakorlaton vett részt egy sátoraljaújhelyi cukrász tanuló

A sátoraljaújhelyi Georgikon Görögkatolikus Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium egyik cukrász tanulója vett részt egy három hónapon át tartó franciaországi szakmai gyakorlaton, az Erasmus+ program keretében. A fiatal az ott eltöltött idő során betekintést nyerhetett a francia cukrászatok működésébe és megismerhette az ottani édességeket.

Ajánljuk

Kerámiaművesség és keménycserép gyártás Zemplén Abaúj térségében

„Kerámiaművesség és keménycserép gyártás Zemplén-Abaúj térségében” címmel rendezett mikrokonferenciát a Kazinczy Ferenc Múzeum. A program …