Index / Hírek / Életmentők új kocsikkal

Életmentők új kocsikkal

Megújult a Tokaji Mentőállomás gépjárműparkja. Pénteken mutatták be az új, a XXI. századi igényeknek megfelelő Mercedes betegszállító autót, valamint az év elején szolgálatba állt esetkocsit.

Megújult a Tokaji Mentőállomás gépjárműparkja
Megújult a Tokaji Mentőállomás gépjárműparkja

A szakemberek elmondták, hogy a járművek műszaki szempontból nagy előrelépést jelentenek. A betegszállítóban még csupán néhány száz kilométer van. Az esetkocsi pedig ellátás szempontjából jelent nagy előrelépést, mert korábban ilyen nem volt Tokajban.

A bemutatót követően kötetlen keretek közt beszélgetett a mentősökkel dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő. Számos példa felelevenítésével illusztrálták a munkájuk szépségeit és a feladatok megoldásával kapcsolatos kihívásokat. Egyszerre kell gyorsnak és szakszerűnek lenniük, amelyhez elhivatottságra, igazi csapatmunkára van szükség. Dr. Mengyi Roland elismeréssel szólt az emberekért végzett szolgálatról, s biztosította támogatásáról a tokaji mentősöket.

mengyiroland.com

Ajánljuk

150 óvónőt és tanítót látott vendégül sátoraljaújhelyi táborában a Rákóczi Szövetség

A hétvégén 150 óvodapedagógust és tanítót látott vendégül sátoraljaújhelyi táborában a Rákóczi Szövetség. Január végéig …