Index / Hírek / Új műsorszerkezettel és megújított arculattal jelentkezik április elsejétől a Zemplén Televízió!

Új műsorszerkezettel és megújított arculattal jelentkezik április elsejétől a Zemplén Televízió!

Naponta ötször látható majd a Zemplén Televízió műsora

A változtatás egyik fontos eleme a műsoridő módosítás, és az ismétlések rendjének átalakítása.

Ez azt jelenti, hogy április 1-től naponta két óra új műsorral jelentkezünk. Délután hat és este nyolc óra között. Új adásunk ismétlése este tíz és éjfél között illetve reggel hat és nyolc, tíz és dél, délután kettő és négy óra között lesz látható.

Így összesen – a korábbi kettő helyett- öt idősávban találkozhat a Zemplén Televízióval a néző. Ennek megfelelően HÍR7 című műsorunkat este 7, éjjel 11, reggel 7, délelőtt 11 és délután 3 órakor láthatják.

 

Régi műsorok új köntösben, új arculattal

Az új műsorrendben összesen 22 új, és a megszokott, de felújított tematikus műsorral jelentkezünk majd. A szerkesztett magazinok, tudósítások mellett több stúdióbeszélgetést láthatnak majd nézőink. Ezek főképp a két város Sátoraljaújhely, Sárospatak mindennapjait, kulturális és civil életét érintik majd, de szívesen tekintünk ki újra a határon túli magyar lakta vidékek felé, és mutatjuk meg Hegyköz, Bodrogköz, Hegyalja, Felső-Szabolcs településeinek eseményeit.

Továbbiakban is törekszünk más televíziókkal való együttműködésre. Így a műsorcseréknek köszönhetően az ország, sőt határon túli helyi műsorszolgáltatók magazinjait is láthatják nézőink. Februártól szombatonként megyei híradóval jelentkezünk, amelyben a Zemplén Televízió hírei mellett 6 megyénkben működő televízió anyagai is láthatók.

Nem csak a képernyőn, de a közösségi oldalakon is ZTV

Fontosnak tartjuk, hogy a televízió minden formában erősítse megjelenését. Ezért saját közösségi oldalunkon aktuálisabban, a szolgáltatási területén fekvő városok honapján is többet szerepelnek majd híreink. Élő adásainkat pedig bárki megtekintheti honlapunkon, a videotárban pedig továbbra is követhetőek műsoraink.

Mert még mindig a Zemplén Televízió a helyi hírek forrása!

Ajánljuk

Kezdetét vette a IV. Déryné Fesztivál Sátoraljaújhelyen

Ünnepélyes keretek között kezdetét vette a IV. Déryné Fesztivál, melynek keretében több mint hetven kulturális …