Index / Hírek / Tésztaosztás Taktaharkányban

Tésztaosztás Taktaharkányban

Dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő adta át a közbenjárására megyénk számára adományozott közel 26 ezer csomag száraztésztát a Magyar Vöröskereszt számára szerdán Taktaharkányban.

Dr. Mengyi Roland a Magyar Vöröskereszt önkénteseként rendszeresen segíti a karitatív szervezetet, mint alapszervezeti tag. A tésztaadományt is nagy örömmel továbbította részükre.
Tésztaosztás Taktaharkányban
„Köszönöm szépen a közreműködésüket, remélem a legjobb helyre kerül” – mondta a közgyűlés elnöke, miközben az adományozás alkalmából készített óriási „csekket” átadta dr. Breitenbach Gézának, a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete elnökének a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatépülete előtt. „A kapcsolatunk a megyei önkormányzattal hagyományosan jó, mint azt bizonyítja ez a mai taktaharkányi esemény is. Nagyon szép mennyiség, számos településre jut majd belőle”- jelentette ki a karitatív szervezet vezetője, s az alkalmat megragadva megköszönte az élelmiszert.

Mint megtudtuk a tésztát a rászorulók közt, véradók elismeréseként a miskolci, encsi, szerencsi, tiszaújvárosi térség településein osztják ki. Taktaharkányban összesen 147 család kapott az adományból, egységesen 6-6 csomag tésztát. Az önkéntesek közé beállva dr. Mengyi Roland is részt vett az osztásban. Gyorsan, jól szervezetten dolgozott a segélyszervezet csapata, látszott, hogy összeszokottak. Ebédre már főzhetik is a tésztát az adományozottak…

mengyiroland.com

Ajánljuk

Vadgazdálkodás és gasztronómia témakörében szerveztek konferenciát Mikóházán

„A zempléni vadgazdálkodás aktuális helyzete, – vadhús a konyhában” címmel szerveztek konferenciát Mikóházán. Az előadások …