Index / Hírek / Ballagási körkép Sátoraljaújhelyen

Ballagási körkép Sátoraljaújhelyen

Tévéláncon keresztül követhették figyelemmel a ballagó diákok műsorát a Kossuth Lajos Gimnáziumban és Szakközépiskolában. A búcsúzó osztályok között voltak, akik hat évet töltöttek el együtt.

A Trefort Ágoston Szakképző Iskolában is elbúcsúztak az iskolától a végzős tanulók. Az itt végzett diákok többsége a szakmai vizsgák után munkába szeretne állni.

A szülőknek is megköszönte a támogatást és a segítséget a Szepsi Laczkó Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola ballagásán az intézmény vezetője. Ahogyan hangsúlyozta, bár az igazán fontos próbatételek még a diákok előtt állnak, a szülők segítsége nélkül, az iskola nem tud eredményeket elérni.

Zsúfolásig megtelt a római katolikus templom az V. István Katolikus Szakközépiskola és Gimnázium végzős búcsúztató ünnepségén. Az intézmény vezetője Sebes Péter beszédében arról biztosította a diákokat, hogy az iskola kapuja minden régi diák előtt nyitva áll.

Ajánljuk

Lezárult a „Petőfi hét” a Petőfi Sándor Református Általános Iskolában

Lezárult a „Petőfi hét” a sátoraljaújhelyi Petőfi Sándor Református Általános Iskolában. A diákok korcsoportonként vehettek …