Index / Hírek / Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány átvétele Sátoraljaújhelyen

Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány átvétele Sátoraljaújhelyen

Tájékoztatom a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult szülők/gyámok és nagykorú gyermekek figyelmét, hogy a gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 20/A § (1) bekezdése értelmében akinek  a  rendszeres  gyermekvédelmi  kedvezményre  való jogosultsága tárgyév augusztus 1-jén fennáll Erzsébet-utalvány formájában természetbeni támogatásban részesül. Az Erzsébet-utalvány fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására használható fel.

Fentiekre tekintettel felhívom a Sátoraljaújhely Város Jegyzője által megállapított rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény jogosultsággal rendelkező szülők/gyámok és nagykorú gyermekek figyelmét, hogy az Erzsébet-utalványok személyes  átvételére  a kérelmező  nevének   kezdőbetűje   alapján   8.00-16.00 óráig, pénteki napon  8.00-12.30 óráig az alábbi ütemezésben  kerül sor:

Átadás időpontja:                                  Átvételre jogosultak:

2017.augusztus 28-án (hétfő)              A-F- név kezdőbetűk

2017.augusztus 29-én (kedd)               G-K-név kezdőbetűk

2017.augusztus 30-án (szerda)            L-P-név  kezdőbetűk

2017.augusztus 31-én (csütörtök)       R-Zs-név  kezdőbetűk

Átadás helye: Polgármesteri Hivatal B. épület földszint 2-3-as irodáiban.

Felhívom a jogosultak figyelmét arra, hogy az utalványok átvételére 2017. szeptember 1-től (péntek) ügyfélfogadási napokon is lehetőség van ügyfélfogadási időben: hétfő 13.00-16.00 óráig, szerda 8.00-17.00 óráig, péntek 8.00-12.00 óráig.

Kérem, hogy az átvételhez személyazonosító igazolványukat és lakcímkártyájukat feltétlenül hozzák magukkal! Az utalvány átvételére személyesen a jogosultnak van lehetősége.

Fedorné dr. Fráter Zsófia
címzetes jegyző

Ajánljuk

A fúvós hangszeren tanuló növendékek méretették meg magukat a Széptan AMI versenyén

A Széptan Alapfokú Művészeti Iskola ebben az esztendőben is versenyt hirdetett a fúvós hangszereken tanuló …