Index / Hírek / Új alapokra helyezik az aszúkészítést Tokaj-Hegyalján

Új alapokra helyezik az aszúkészítést Tokaj-Hegyalján

Új rendtartást fogadott el a Tokaji borvidék Hegyközségi Tanácsa. Új alapokra kívánja helyezni a tokaji szőlőtermesztést és borkészítést a területen. A legutóbbi tanácskozásukon meghatározták az aszúbor minimális összes alkohol és minimális maradék-cukor tartalmát. Mindez az öt puttonyos aszú kategóriájának felel meg.

Ajánljuk

A fúvós hangszeren tanuló növendékek méretették meg magukat a Széptan AMI versenyén

A Széptan Alapfokú Művészeti Iskola ebben az esztendőben is versenyt hirdetett a fúvós hangszereken tanuló …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük