Index / Hírek / Dara Edit lett a megye szépe

Dara Edit lett a megye szépe

A szerencsi csokifesztivál keretében rendezték meg szombaton a Miss Alpok Adria és Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Szépe versenyt. A sok csinos lány közül a kazincbarcikai Dara Edit fejére került a korona.

A nagy hagyományokkal rendelkező, 1988-óta minden évben megrendezett nemzetközi szépségverseny megyei döntőjének résztvevőit dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte. Rövid beszédében megemlékezett a magyar nők szépségéről, amelyből szerencsére megyénk is jól áll.

Dr. Mengyi Roland méltatta a nők szépségét
Dr. Mengyi Roland méltatta a nők szépségét
 

A lányok a versenyen három fordulóban mutatták meg magukat, először pólóban és rövidnadrágban, majd bikiniben és végül alkalmi ruhában. A felvonulások között a Csikuska Néptánc Csoport, Takács Cintia (ének) és a Nova Tánc Stúdió lépett fel.

Munkában a zsűri
Munkában a zsűri
 

Az eredményhirdetés keretében minden lány kapott ajándékot. A különdíjat pedig az est sztárvendége, Dukai Regina, televíziós személyiség adta át Rémáis Dalmának.

Dara Edit a szépségverseny győztese
Dr. Mengyi Roland adja át a szalagot a szépségverseny győztesének
 

A szépségversenyt Dara Edit nyerte, s ezzel bejutott az országos döntőbe, a második helyen Kóczián Petra végzett, a harmadik pedig Petró Dalma lett. Az udvarhölgyek az országos középdöntőben folytathatják. Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere virággal kedveskedett a szépségkirálynőnek és udvarhölgyeinek. A győztes szalagját dr. Mengyi Roland, a koronát pedig Kóré Anita, a verseny főszervezője adta át.
mengyiroland.com
 

Ajánljuk

A fúvós hangszeren tanuló növendékek méretették meg magukat a Széptan AMI versenyén

A Széptan Alapfokú Művészeti Iskola ebben az esztendőben is versenyt hirdetett a fúvós hangszereken tanuló …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük